Kerteminde Marina

Kerteminde Marina blev anlagt i starten af 1970’erne, og er en charmerende lystbådshavn, der er kendt for sine gamle byhuse med røde tage og de snævre brostensbelagte gader.

 

Med sin smukke placering og frodige udsigt er Kerteminde marina en af de fynske perler. På de varme sommeraftner summer der af liv på promenaden, hvor borde, bænke og grillpladser giver en sydlandsk stemning, og legepladserne summer af legende børn.

For at både fastliggere og gæster forsat skal nye marinaen, vil den i de kommende år blive udviklet og moderniseret, hvilket indebærer at lystbådehavnen udbygges til at kunne følge med den øgede efterspørgsel på flere og større bådpladser. Samtidig vil marinaen blive forbundet med midtbyen, så der fremover indbydes til endnu mere kulturliv, beboelse, rekreation og erhvervsliv.

Der vil bl.a. blive lavet en ny promenade på næsten 1 km, der skal forbinde by medhavn, marina og bugten. En stenmole på Nordre havnekaj vil blive forhøjet, og forlænget ud til sydenden af den yderste mole ”Bananen”. Det skal gøre havnen mere sikker, og udvidelsen vil føre til 40 nye, større bådpladser til gavn for fastliggere såvel som gæstesejlere.

Kalender

There are no upcoming events at this time