Faciliteter for Autocampere

Se oversigtskort længere nede på siden 

Toiletter, bad og sejlerstue:
På Marinaen langs promenaden findes 2 nyere servicebygninger, som indeholder toilet, enkelt- og familiebade samt sejlerstue med køkkenfaciliteter og infoskærm. Her er også en lille ’byt en bog’ reol.

Affald:
Der er nem adgang til at komme af med affald i de 5 affaldsgårde, som er fordelt langs promenaden. Vi opfordrer til affaldssortering!

El og vand:
Fastliggere betaler over havneleje. Gæstesejlere betaler per dag. Kort købes i automaten på nordsiden af havnekontorbygningen.

WiFi:
Der er gratis trådløs adgang til internettet. Kode findes ved havnekontoret og på kvittering ved køb af gæstebilletter.

Miljøstation:
Spildolie kan afleveres i skraldegården ved havnekontoret og ved skraldegården ved slæbestedet. Havnemyndighed/assistenter tilbyder gratis tømning af brunt vand /holdingtank. Tag kontakt på havnekontor eller assistenter på marinaen. Tomme malerbøtter, batterier og lign. kan stilles ved siden af beholderne til olie, så bortskaffer havnens personale disse miljømæssigt korrekt.

Legepladser:
Der er to legepladser langs marinaen.

Grillpladser:
Langs promenaden findes der borde og bænke med grillpladser. Forbeholdt havnens betalende gæster og fastliggere.

Sanitær Faciliteter:
Tømningsanlæg til gråt vand findes for enden af servicebygning ved havnekontoret lige ved siden af autocamperpladsen. Her kan også tømmes toilettanke til sort vand, såfrem denne kan fjernes fra autocamperen.