Kraner på Kerteminde Marina

Kerteminde Marina råder over 2 tons kran og mastekran. I efteråret 2022 kan der bookes optagninger via havnekontoret på denne side. Løftene udføres af eksterne vognmænd men bookes og afregnes med Kerteminde Havne og Marina. 

 

 

 

Bådoptagning og isætning

 

Da havnens egen kran er ude af drift, har vi lavet aftaler med eksterne vognmænd, der vil komme til Kerteminde Marina på bestemte dage hen over efteråret (og evt. efter behov i starten af vinteren). Hvis du vil booke tid til en optagning kan det ske booking-knappen i boksen til højre. Bemærk at der er forskel på om din båd skal i standardstativ eller eget stativ.  Bemærk også at prisen i år er lidt højere end ved tidligere optagninger med egen kran.

Nedenfor kan du se hvilke dage, du foreløbigt kan booke krantid. Du kan i øvrigt læse mere om proceduren, priser mv. i havnens orienteringsskriv her: https://usercontent.one/wp/www.kertemindehavn.dk/wp-content/uploads/2022/09/Information-om-baadoptagning-i-efteraaret-2022-1.pdf

 

Dag Dato

Maks. Bådvægt (tons)

Løft til eget stativ også muligt

mandag 26-sep 15
Tirsdag 04-okt 9 x
Torsdag 06-okt 9 x
Tirsdag 11-okt 9 x
Torsdag 12-okt 9 x
Tirsdag 18-okt 15
Torsdag 20-okt 9 x
Tirsdag 25-okt 9 x
Torsdag 27-okt 9 x
Tirsdag 01-nov 9 x
Torsdag 03-nov 15
Tirsdag 08-nov 9 x
Torsdag 10-nov 9 x
Tirsdag 15-nov 9 x
Torsdag 17-nov 15
Tirsdag 22-nov 9 x
Torsdag 24-nov 9 x
Tirsdag 29-nov 15

Det ikke er et krav, at du booker vognmand via havnekontoret. Blot er kranpladsen på marinaen reserveret de hverdage, hvor vi udbyder krantider. I stedte kan I benytte Ndr. Havnekaj på de tidspunkter.

Følgende vognmænd kommer ofte i Kerteminde:

Erik Jørgensen Eft., Nyborg
Telefon: 65 31 25 52
Mail: booking@ejtransport.dk

Lars Nielsen, Faaborg
Telefon: 40 81 67 82
Mail: vognmand@nielsen.mail.dk

 

Mastekran

Mastekranen midt på marinaen er til gratis afbenyttelse for fastliggere og gæster. Den er godkendt til 500 kg. Krøj og udlæg er manuelt, men hejs og fir er med elektrisk spil. Tilgængelig efter først-til-mølle princippet.

Konsolkran

Konsolkranen er en elektrisk drevet kran, der må løfte op til 2 tons. Der er ikke løftegrej (åg og stropper) på kranen, hvorfor brugere selv skal være i besiddelse af godkendt grej. Uden åg kan den kun benyttes til både med centerløft. For at få lov at bruge kranen kræver det, at man har fået instruktion i dette. Instruktion fås på Havnekontoret sammen med en nøgle til betjeningsskabet. Kranen aktiveres med et chipkort i automaten i betjeningsskabet på kranen. Chipkort kan købes på Havnekontoret og i serviceautomaten samme sted.

Booking af kranløft

 

Bookingen skal ske senest dagen før.

Bemærk: Der tjekkes for restancer forud for et kranløft, og evt. restancer skal være afregnet forud for løftet.

OBS: Tjek din ‘reklamemappe’ hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail på bookingen i din alm. indbakke.