Kraner på Kerteminde Marina

Kerteminde Marina råder over 2 tons kran og mastekran. I efteråret 2022 kan der bookes optagninger via havnekontoret på denne side. Løftene udføres af eksterne vognmænd men bookes og afregnes med Kerteminde Havne og Marina. 

 

 

 

Bådoptagning og isætning

 

Som annonceret i nyhedsbrev og på marinaens Facebook-side var den sidste dag med krantider udbudt af Kerteminde Havn & Marina dette forår d. 1. juni.

Bådejere med behov for kran henstilles til selv at indgå aftaler med vognmænd. Vi fraråder at anvende kranpladsen onsdage aftenener, da her en del travlhed ved den lille 2-tonskran ifm. onsdags-kapsejlads. 

Følgende vognmænd kommer ofte i Kerteminde:

Erik Jørgensen Eft., Nyborg
Telefon: 65 31 25 52
Mail: booking@ejtransport.dk

Lars Nielsen, Faaborg
Telefon: 40 81 67 82
Mail: vognmand@nielsen.mail.dk

 

Mastekran

Mastekranen midt på marinaen er til gratis afbenyttelse for fastliggere og gæster. Den er godkendt til 500 kg. Krøj og udlæg er manuelt, men hejs og fir er med elektrisk spil. Tilgængelig efter først-til-mølle princippet.

Konsolkran

Konsolkranen er en elektrisk drevet kran, der må løfte op til 2 tons. Der er ikke løftegrej (åg og stropper) på kranen, hvorfor brugere selv skal være i besiddelse af godkendt grej. Uden åg kan den kun benyttes til både med centerløft. For at få lov at bruge kranen kræver det, at man har fået instruktion i dette. Instruktion fås på Havnekontoret sammen med en nøgle til betjeningsskabet. Kranen aktiveres med et chipkort i automaten i betjeningsskabet på kranen. Chipkort kan købes på Havnekontoret og i serviceautomaten samme sted.

Booking af kranløft til ISÆTNING

 

Bookingen skal ske senest dagen før.

OBS:

AFLYSNING SENEST 2 HVERDAGE FØR – ELLERS SKAL DU BETALE FOR TIDEN UANSET

Der tjekkes for restancer forud for et kranløft, og evt. restancer skal være afregnet forud for løftet.

Tjek din ‘reklamemappe’ hvis du ikke modtager en bekræftelsesmail på bookingen i din alm. indbakke.

Vi forbeholder os ret til at ændre på din tid, hvis det er nødvendigt for at kunne holde prisen så lav som muligt.