Gæstesejler på Kerteminde Marina

Kerteminde kommune 

Gæstesejlere er meget velkomne i Kerteminde i både Havnen og Marinaen.

Som udgangspunkt er bro 7 i Marinaen samt broen for enden af Ndr. Havnekaj til fyret i indsejlingen til Havnen gæstebroer.

Med et anløbstal på ca. 10.000 bliver disse imidlertidigt meget hurtigt besat.

Gæstesejlere er derfor også velkomne til at lægge sig langs hele Ndr. Havnekaj i Havnen samt på alle pladser i Marinaen som er markeret med grønt skilt. Vær opmærksom på, at de grønne skilte udelukkende er vejledende. Forlanger en pladslejer sin faste plads, skal der forhales.

Havnepenge indbetales snarest efter ankomst, og senest i førstkommende åbningstid. Kontorets åbningstider vil være opslået.

Der er mulighed for at indbetale havnepenge i en serviceautomat ved havnekontoret. I serviceautomaten kan også købes chipkort til brug i bruserne. Kode til baderum og toiletter udleveres ved indbetaling af havnepenge. Dog er der altid et almindeligt toilet åbent ved siden af det nordlige baderum samt et handicaptoilet og et baderum åbent bag havnekontoret.

Kerteminde Havn og Marina er kendt for, at uanset hvad man går i havn efter, findes det her. Kerteminde Marina blev i 2007 og 2009, af læserne af det tyske sejlsportsblad Yacht, kåret som Danmarks bedste gæstehavn, begrundet i netop det, at alt kan fås her. Det er meget rammende. Næsten alt kan nås enten til fods eller på cykel …… og resten med gode busforbindelser.

Priser for gæstesejler

Kerteminde Marina – Takstblad 2022

Gæstesejlere

Indtil 7 m. Pr. døgn 130 kr.
Indtil 10 m. Pr. døgn 140 kr.
Indtil 15 m. Pr. døgn 150 kr.
Over 15 m. Pr. døgn 200 kr.
Over 15 m. og mere end 10 personer Pr. døgn 390 kr.
Generel rabat: Betal for 2 dage og bliv i 3 dage
 
Badefaciliteter
Bad Pr. minut 2 kr.
Depositum kort Pr. stk. 40 kr.
Forbrugsafgifter
El på broerne for gæstesejlere Pr. døgn 25 kr.
 
Slæbested – Kerteminde Marina
Leje Pr. passage 50 kr.
Rabatkort – slæbested 20 x passage 700 kr.
Depositum kort Pr. stk 50 kr.

Faciliteter

Kerteminde Marina er anlagt først i 1970’erne. Hele området er nu moderniseret, og vi glæder os til at vise de nye servicebygninger frem.

På Marinaen langs promenaden findes 2 nye servicebygninger (2014-2015), som indeholder toilet, enkelt- og familiebade samt sejlerstue med køkkenfaciliteter og infoskærm. Se kort og oversigtsplaner.

Det gamle havnekontor er revet ned, og der er lagt fliser på arealet. På den dejlige og åbne plads er der sat borde og bænke op, hvor der i løbet af sommeren vil blive afholdt forskellige arrangementer.

Langs promenaden findes der borde og bænke med tilhørende grills. Der er nem adgang til at komme af med affald i de 5 affaldsgårde, som også er fordelt langs promenaden. 

Der er gratis trådløs adgang til internettet.

Dansk Søredning

 

Dansk Søredningsselskab (DSRS) er en almennyttig forening med en bestyrelse og en række lokalafdelinger. DSRS assisterer fritidssejlere og andre bådejere ved ikke-livstruende situationer til søs, samt står til rådighed for det officielle redningsberedskab til søs. 

DSRS har en station i Kerteminde med fysiske lokaler i samme bygning på Havnekontoret på Marinavejen 4.

Læs mere på: